Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Mnohé maminky se netají tím, že jsou se svou postavou po porodu daleko spokojenější, než kdysi. Zřejmě je to i případ herečky Evy Longorie (49), která v minulosti několikrát přiznala, že kvůli sklonům k přibírání vyzkoušela kdejakou dietu. Tou nejúčinnější a nejmilejší zároveň se ale zdá být její roztomilý syn Santiago, který zřejmě maminku pěkně prohání.

Představitelka Gabrielle Solis ze Zoufalých manželek strávila většinu letošního léta ve Španělsku, konkrétně si oblíbila letovisko Marbella, kterému celebrity holdují ve velkém. Eva tak trávila celé dny se synkem na pláži a jejím nejčastějším outfitem se tak pochopitelně staly bikiny. Nebrání se přitom ani velice sexy modelům, ať už na zavazování, či i bez něj a také bez ramínek u podprsenky.

Eva, která po několika nezdařených vztazích našla štěstí po boku původem mexického obchodníka Josého Bastóna, má se svou výškou 157 centimetrů trochu nevýhodu, že je na ní vidět každé kilo navíc. Herečka byla svého času i vegankou, vyřadila cukr a zkoušela keto dietu. V posledních letech ale sází spíš na vyváženost ve stravě a jí méně, ale častěji. A jak je vidět, právě tento přístup se osvědčil nejlépe.

Reklama

Další články

Načítám