Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herecká hvězda Eva Longoria (49) si dovolenou ve Španělsku užívá na maximum. Společně s manželem Josém Bastónem, jejich roztomilým synem Santiagem Enriquem Bastónem a pár přáteli vyrazili do celebritami oblíbeného letoviska Marbella, kde se herečka dočkala i jednoho příjemného překvapení.

Představitelce Gabrielly Solis ze Zoufalých manželek očividně nevadí ani tropická vedra, která nyní Evropu sužují, když je nejhůř, plážová restaurace to jistí. A díky herečce tam bylo také pěkně veselo!

Eva si přes den užívala pláže se svým pětiletým synkem, kterého neustále objímá a pusinkuje. Není divu, Eva si na prvního potomka počkala do svých třiačtyřiceti. Se západem slunce se partička uchýlila do podniku u pláže a herečka si přes své svítivě žluté plavky oblékla stejnobarevnou košilku.

V podniku se u stolu se sklenkou v ruce bavila s manželem a jeho kamarádem, ale když si hvězdného hosta všiml DJ, pohotově pustil píseň Eva Longoria od portorického zpěváka Juana Carlose Ozuny Rosada, známějšího pouze pod pseudonymem Ozuna. Rytmický song nenechal herečku v klidu a za divoké podpory svého doprovodu v čele s manželem, který si ji natáčel na mobilní telefon, se roztančila přímo u stolu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám