Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letos si nenechala ujít probíhající filmový festival v Cannes kráska Eva Herzigová (51). Jedna z nejúspěšnějších modelek českého původu posunula smyslnost na červeném koberci zase o kousek dál. Na slavnostním galavečeru totiž poutala pozornost v latexovém modelu.

Své štíhlé tělo oblékla rodačka z Litvínova do černé róby. Lakované šaty obepínaly její figuru a celý model byl doplněný nabíranými rukávy, rukavičkami a vysokým límečkem. Supermodelka, která letos v březnu oslavila 50. narozeniny, na slavnostním gala s názvem Women’S Stories na sebe strhla veškerou pozornost.

A to v konkurenci takových kolegyň jako byla brazilská kráska Alessandra Ambrosio nebo britská topmodelka Naomi Campbell. Na večírku nechyběla ani americká herečka Katie Holmes, se kterou je Eva Herzigová na letošním festivalu tváří projektu podporující mladé tvůrce ze Saudské Arábie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám