Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Eva Decastelo (45) poskytla Super.cz rozhovor, v němž odmítla odpovídat na záležitosti týkající se vztahů v rodině po rozvodu a rozhodnutí o střídavé péči o syna Michaela a dceru Zuzanku a vyzvedla pouze to, že její exmanžel chystá dětem úžasné prázdniny, rozhodl se to René Decasatelo upřesnit.

"Na četné dotazy, jaké skvělé věci vymýšlím, se musím přiznat, že většinu toho, co zažíváme, má na svědomí partnerka, která má plánování akcí pro děti v malíčku. Za to jí musím poděkovat, protože díky ní jsme byli třeba teď o víkendu všichni s kamarády na Sázavě, obsadili jsme několik lodí jako Hujerovic," chválil svoji novou partnerku Evu Jung.

"Ohledně "fantastických" prázdnin můžu jen říct, že na začátku léta poletíme k moři, děti se samozřejmě těší, protože spolu po víc než roce fungují jako parta. Hned potom ti starší spolu odjedou na tři týdny na tábor. Před návratem do školy je ještě čekají sportovní soustředění. A nejspíš ještě něco vymyslíme, aby neseděly u počítačů," vypočítal s tím, že své aktivity nepostují na sociální sítě, protože na tom prý není nic zvláštního a neví, koho by to zajímalo.

"Ten čas volna využijeme k tomu, abychom zmizeli někam sami dva. Což si oba zasloužíme. Kam pojedeme, si necháme pro sebe, protože nechceme, aby naše dovolené byly v bulváru. Ani běžné věci jako práce na zahradě nebo venčení psů," doplnil.

Odpověděl dopředu i na otázky, které by mu média mohla položit. "Děti jsme seznámili, protože by bylo divný, kdybychom spolu byli, ale děti oddělovali. Očividně ne všichni to tak vnímají. Nemáme konkrétní plán, kdy a kam pojedeme sami. Neplánujeme svatbu. A ano, pořád jsme spolu šťastní," uzavřel René Decastelo téma vztahů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám