Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) si s partnerem Přemkem Forejtem vyrazila na výlet a jako správná turistka si nedělala hlavu s make-upem ani účesem. O selfíčko se pak podělila se svými fanoušky a přitom si udělala legraci ze Štěpána Kozuba (28).

Zpěvačka a herečka je neustále v zápřahu, ať už před kamerou, nebo na divadelních prknech. Po dvou porodech je štíhlá jako proutek, i když se nedávno přiznala, že se na předporodní váhu už nikdy nedostane, ale nevadí jí to. Energie z ní ale srší a sebemenší únavu nebo špatnou fyzičku by na jevišti nikdo nezaznamenal, což ví i ona sama. Teď ale přiznala, že i ona je na tom tak jako ostatní herci a energii jí zřejmě dodává právě divadlo.

„Můžu odehrát sto představení za sebou. Skákat, běhat, tančit, křičet, zpívat a nepoznáte to na mě. Pak mě vezmete na krátkou procházku na rozhlednu … Kokos, chodit nemůžu, popadám dech, tři pauzy během šesti metrů…. Co jsem zač?!“ postěžovala si svým fanouškům u dvou fotek z výletu. Na jedné se na schodech na rozhledně vyfotila sama, na druhé zvěčnila Přemka Forejta s jejich synem.

Právě fotku sebe sama ale navíc doprovodila i rýpancem do svého kolegy. „Jinak prosím, ať už je teplo. Já se v té zimě neumím oblékat ani česat a takhle v culíku, nenamalovaná a s brýlemi si připadám jak Štěpán Kozub. Ještě mít ten jeho geniální smysl pro improvizaci. Ostravský přízvuk mám,“ napsala Eva.

A fanoušci umělkyni hned podpořili. „Jsme na tom podobně, jen s rozdílem, že neumím zpívat ani tancovat,“ napsala jedna z nich. „Co jste zač, Evičko? No přece člověk. Já bych umřela,“ přidala se jiná. Dalším přišlo přirovnání ke Štěpánovi Kozubovi velmi vtipné. Sám herec a komik se k Eviným slovům zatím nevyjádřil, ale dá se čekat, že je vezme s humorem. Že by i on sám třeba ukázal, kdy se cítí jako Eva Burešová?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám