Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jezdí za ní i z Polska a Německa a jsou ochotné hodiny čekat. Řeč je o fanynkách herečky a zpěvačky Evy Burešové (30). Tentokrát měly ty, které na autogramádu jejího nového diáře přišly, to štěstí, že mohly vidět i její rodinu.

S mladším Tristanem sice Přemek Forejt (37) za chvilku zmizel, starší Nathan ale trpělivě usedl s maminkou ke stolku a protože už chodí do školy, podepisoval se také. A Evina matka Georgína Marika šla zase diáři za kmotru.

„Ty dlouhé fronty jsou pokaždé a lidé jsou ochotni čekat, protože to není tak, že podepíšu, vyfotím a jde další. Popovídám si s nimi, protože je dlouho znám. Třeba dneska tam byla maminka s dcerou, které je šest a na první autogramiádě byla ještě v bříšku. Vyprávíme si, holky se mi svěřují se svým životem,“ vyprávěla Super.cz Eva.

Burešová jde ve šlépějích Karla Gotta, který také vydržel na autogramiádě do posledního fanouška. „Nikdy v životě bych ji neukončila, dokud tam bude jediný člověk. Jen jednou nebo dvakrát jsem odešla, když jsem byla těhotná s Tristánkem. Pamatuju si autogramiádu v Olomouci, která začala v pět a končila v deset večer,“ doplnila s tím, že si prý neodskočí ani na toaletu. „Mám k těm lidem úctu, když přijedou i z Německa nebo ze Slovenska,“ míní zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám