Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce byla Eva Burešová (30) v jednom kole. Republiku objížděla se svou tour a práci na divadelním jevišti střídala s tou před kamerou. Čas s rodinou si tak dvojnásobná maminka naplno užívá. A po pracovním kolotoči, který se jí před prázdninami rozvolnil, se pochlubila rodinnou pohodou.

S partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem, a jejich synkem Tristanem Williamem a staršími dětmi vyrazila do dětského světa. „Včerejší nádherná rodinná neděle v zábavním parku.

Přemýšlím, kdo si ty atrakce užil více, jestli děti, nebo my,“ prozradila zpěvačka, která se pochlubila malým synem, který jí roste jako z vody. S chlapečkem známý pár oslaví letos v srpnu první narozeniny.

A se svou rodinou plánuje zpěvačka trávit celé léto, tam, kde jim je nejlépe, a to v jejich společném domku, ve kterém už rok bydlí. „Milujeme to tam, děláme si tam pár svých úprav. Těším se na to, až tam to léto strávíme,“ řekla pro Super.cz Eva Burešová, která si pravidelně kompenzuje svět reflektorů pohodou na vesnici, kterou by rozhodně neměnila. „Miluju život na vesnici. Ten život na naší vesnici je dokonalý. Za brankou máme les, kam může člověk chodit na procházky, a máme fantastický sousedy, všichni jsme si sedli,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám