Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) je stále v Americe, kam vyrazila se svým partnerem Přemkem Forejtem (37), který jí tuhle zážitkovou cestu daroval ke 30. narozeninám. Krásná zpěvačka a herečka si „nemohla pomoct“ a Přemkovi, se kterým má syna, vyznala veřejně lásku.

„Tahle osoba mě zazásobila zážitky na roky dopředu. Nejenže díky němu já můžu být tady, ale každý den mám naplánované nové a nové zážitky, a kdykoliv narazíme na novou výstavu nebo obchod, co by se mi mohl líbit, bez problému vcházíme do dveří. Trpělivě mě nechá prohlížet si památky, a dokonce jsme hodinu byli v obchodě s kameny, ezo krásami a on mi tam ještě přinesl čaj, abych dodržovala pitný režim. Takhle, jestli vnitřně zuří, nevím. Ale nedává mi to najevo a to je, myslím, ta láska. Dneska to bylo trochu z jiného soudku, ale já si nemohla pomoct,“ napsala Eva ke společné fotografii s uznávaným šéfkuchařem.

Další příspěvek pak věnovala velmi intenzivnímu zážitku, na který jen tak nezapomene.

„Píšu až dva dny po tomto zážitku. Bylo to totiž tak intenzivní a já jsem člověk, který o silných a krásných zážitcích velmi těžko mluví. Myslím, že se rozpovídám více až za rok. Muzikál Hamilton je moje srdcovka už šest let a teď jsem ho mohla konečně vidět naživo. Nebudu kecat, bulela jsem už po cestě do divadla. Prostě celý život studujete muzikál, koukáte v televizi a ve škole na všechny ty záznamy z těch legendárních kousků a najednou jste tady. Blázinec. Naprostý. Doják. Naprostý. Zážitek. Nadpozemský,“ napsala zpěvačka, kterou celý zážitek velmi dojal.

„Bečela jsem před. Během i po a po cestě zpátky taky. Tak moc, že jsem z toho měla migrénu, takže jsem si musela dát prášek na bolest a jít spát. Prožila jsem fantazii,“ uvedla s nadšením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám