Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) promluvil o konci spolupráce s Evou Burešovou (30). Ta opustila jeho stáj a našla si nový tým. Nyní Vašek řekl, jaké mají s Evou vztahy a co se stalo.

„Už někdy v květnu jsme si řekli, že půjdeme každý svojí cestou. Že Eva chce zkusit modernější muziku. Jsem s tím v pohodě, je to úplně v pořádku, ať si to vyzkouší,“ řekl Super.cz Noid.

„Nikdo nejsme ničí majetek. S mojí ženou Eliškou jí to moc přejeme. Ta nová písnička se Evě moc povedla. Jak hudbou, show, zazpíváním…,“ chválí Burešovou muzikant. „Spolupracujeme spolu dál v rámci ZOO, jsme pořád přátelé,“ dodal s tím, že nyní skládá pro další zpěvačku. Tou je Michaela Gemrotová.

„Našli jsme si s mojí ženou novou inspiraci, novou múzu, kterou je Míša Gemrotová Štiková. Napsali jsme jí dvě písničky, třetí nás čeká. Těšíme se na spolupráci. Máme ji moc rádi. Je to naše Top,“ dodal Noid na křtu kalendáře pro nadaci Anežka.

Reklama

Další články

Načítám