Hlavní obsah
Článek

Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká by si společně s Jaromírem Jágrem (52) mohla založit věštírnu. V době, kdy by nikdo netipoval, že čeští hokejisté vyhrají domácí šampionát, měla trojnásobná olympijská vítězka jasno.

Na posezonní tiskové konferenci se jí začátkem května novináři zeptali, kdo podle ní vyhraje mistrovství světa v hokeji. Vnučka hokejisty Jana Klapáče s odpovědí neváhala. „Vyhrajeme!“ měla hned jasno. A v místnosti to jen zahučelo. „Čemu se smějete?“ divila se Ledecká reakci novinářů.

Videem se svými věšteckými schopnostmi se nyní pochlubila na sociální síti. „Tohle je záznam z mý posezonní tiskovky 6. 5. 2024, kde padl od novinářů dotaz na MS v hokeji. Takže asi chápete, že mě ten včerejšek nijak zvlášť nepřekvapil. To ale vůbec neznamená, že jsem neskákala jako malá holka a nepištěla u toho štěstím,“ nechala se slyšet Ledecká.

Jako jasnovidec se projevil i Jaromír Jágr, který tvrdil, že Pastrňák rozhodne finálový boj o zlato. A měl pravdu! Pasta si svůj první a jediný gól na šampionátu schovával pro ten nejlepší možný okamžik. Češi se tak po čtrnácti letech mohli opět radovat ze zlaté medaile, na zlato z domácího šampionátu pak čekali dokonce 39 let.

Další články

Načítám