Hlavní obsah
Článek

Zlato na hokejovém mistrovství světa se muselo pořádně oslavit. A to nejen mezi hokejisty, ale i diváky, mezi kterými samozřejmě nemohl chybět ani legendární Jaromír Jágr (52). Ten zůstal v O2 areně slavit až do noci, stejně jako tisíce fanoušků v ulicích Prahy.

Když se v půl třetí ráno odebíral k odchodu, před halou ho zastavovali fanoušci prosící o společnou fotku. Jágr se na ulici ukázal společně s hokejovým parťákem z Nagana Jiřím Šlégrem (53), v hloučku nechyběl ani velký sportovní fanoušek Richard Krajčo (47).

Drahá polovička Jaromíra Jágra Dominika Branišová (30) i Krajčova manželka Karin už byly poněkud unavené, a tak posedávaly na betonových zátarasech a klábosily jistě nejen o životním zážitku. Domácí šampionát se ostatně nevyhrává každý den, naposledy před 39 lety, zlato jako takové jsme pak vyhráli po dlouhých čtrnácti letech.

Jaromír Jágr se navíc ukázal jako velký věštec, když tipoval, že David Pastrňák rozhodne gólem finále. A přesně to se povedlo! Pastrňák sice v předchozích dvou zápasech nebodoval, ale ten nejdůležitější gól si uměl schovat na rozhodující finálový zápas se zlatou tečkou pro naše barvy.

Další články

Načítám