Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) nedávno shodila pár kil a tak může svou postavu ukazovat jedna radost. A to nejen v Karlových Varech, kde předvedla několik modelů, ale třeba i na letní louce, a to úplně nahoře bez.

Matka tří dětí měla ještě v nedávné Výměně manželek lehkou nadváhu. Její muž Pepa Kokta (67) ovšem na sociální síti upozornil na to, že od té doby oba dva zhubli. Na festivalu v Karlových Varech, kde si připomněli své milenecké začátky a kde se Ornella také stala hostem našeho speciálního Superchatu, už ani jeden kila navíc neměl a influencerka tak mohla svou postavu předvést v sexy modelech. A teď zašla ještě dál. Léto a horko láká k tomu, aby si člověk co nejvíce odložil a Ornella se po takovém odkládání svršků nechala dokonce nafotit a snímky umístila na sociální síť.

K fotkám dala jen emoji ohně a věděla, že své fanoušky takovými snímky potěší. A to nejen muže, ale také ženy. To, že je skutečná samice, jí k příspěvku připsala Eva Decastelo, další sledující nechtěli ani veřit tomu, že jsou fotky ze současnosti a brunetce skládali poklonu, že mít takovou postavu po třech dětech je skutečně skvělé. Na svou manželku je samozřejmě náležitě hrdý i Pepa Kokta, který byl nejspíš i autorem samotných fotografií. A v naší galerii se letní Ornellou můžete pokochat i vy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám