Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36)Jordan Haj (35) tráví už několik týdnů na Bali, kde mají svůj druhý domov. Za exotikou pravidelně létají i s dcerami Arielkou a Lennonkou, které tam dokonce navštěvují místní školku a školu.

Střípky ze zahraničí sdílí jak Jordan, tak i Emma, která své fanoušky navíc nadchla i svou krásnou postavou. Na té pravidelně pracuje také na Bali, kde si vyzkoušela nejen fyzicky náročné surfování, ale také navštěvuje místní fitko.

„Moje milovaná posilovna. Děkuji, že mě učíš každodennímu cvičení. Také děkuji, že jsem si to oblíbila,“ uvedla moderátorka a hudebnice k několika fotografiím ve cvičebním úboru, ale také bikinách, které oblékla později.

Emma a Jordan se za nějakou dobu opět vrátí do Česka, a to kvůli pracovním povinnostem a koncertům, které je čekají. Ještě před tím Emma stihla v Indonésii oslavit i své šestatřicáté narozeniny.

„36. Nejsem si úplně jistá, jak na sobě tento věk pociťuji. Hádám, že jsem prostě vděčná, nemám pocit, že bych nějak promarnila svůj čas. Přesto vnímám jako správnou volbu, že to chce v roce 2024 trochu zpomalit,“ uvedla mimo jiné ke svému výročí. V galerii se podívejte na některé snímky z Bali, které Emma sdílela na svých sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám