Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana už je se svým mužem pár týdnů na Bali a fanoušci se konečně dočkali sexy fotky, na které je zpěvačka jen hodně spoře oděná. Postavu má záviděníhodnou.

Každoroční únik za teplem a sluncem Emmě Smetaně (36) svědčí. Nejenže získala krásný odstín pleti, ale také se může pochlubit postavičkou, kterou si jistě vylepšuje pravidelným cvičením a také zdravým místním jídlem a spoustou ovoce. Nedávno už se Emma ukázala v jednodílných plavkách během surfování, tehdy ale spíš než její břišáky lidi zaujaly až příliš vykrojené plavky, které odhalily i to, co neměly.

Tentokrát se ale zpěvačka na fotku jaksepatří vyladila a oblékla si svůj oblíbený komplet, sestávající pouze z topu v podobě podprsenky a úsporných kraťásků. Maminka dvou dětí v něm předvedla nejen své velmi štíhlé tělo, ale hlavně břicho s již zmíněným „pekáčem buchet“. Na fotografii srdíčky zareagovala Dagmar Havlová, jiná fanynka Emmě napsala, že jí v poslední době připomíná Miley Cyrus.

Pobyt na Bali je pro rodinu vždy hotovým rájem, jak sama přiznala, skoro se nelíčí a jediné, s čím bojuje, je její pleť. „Slunce, moře, písek, bazén, gym, sauna, pára, klimatizace, život v outdoor vile (indoor jen ložnice) a všudypřítomné rostliny, ze kterých se vypařuje leccos… všechno dohromady se to v mých očích jmenuje ráj, ale současně to vyžaduje zvýšenou péči o všechno, včetně pleti, která dostává zabrat,“ přiznala. Jinak se má ale Emma i všichni její blízcí skvěle a určitě se jí ani nebude chtít vracet do zamračeného Česka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám