Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36)Jordan Haj (35) spolu vychovávají dvě dcery, a to starší Lennonku a mladší Arielku. Ač jsou Emma i Jordan umělci, tak své děti nevedou cestou, aby se jimi staly také, naopak vše nechávají na jejich přirozeném vývoji a rozhodnutí.

„Lennonka a Arielka vyrůstají v prostředí, ve kterém je kterákoliv jejich volba vítaná, z blízka sledujeme, aby to byla opravdu ta jejich volba. To, co my děláme za práci, na ně nemůže nemít vliv a určité talentové náznaky tam jsou. Ale nám je to asi opravdu jedno,“ svěřila se Emma Smetana Super.cz s tím, že by například velmi uvítala, kdyby se dcery rozhodly pro povolání, které má jasný výsledek.

„Já bych byla opravdu ráda, kdyby jedna z nich byla třeba cukrářka nebo dělala něco takového, co má hned jasný výsledek. Úskalí té umělecké práce je, že pochvala někdy přijde, někdy ne. Nic není objektivní a jsi z toho neustále v takém zvláštním druhu napětí, protože vlastně sám nevíš. Když se rozhodnou jinak než v takhle vratký byznys, tak budu spíš hodně ráda. Ať si dělají, co chtějí, ať jsou zdravé a šťastné,“ dodala Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám