Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana si už nějaký ten pátek užívá s rodinkou na Bali, které patří k jejím oblíbeným destinacím. S partnerem Jordanem Hajem (35) si indonéský ostrov doslova zamilovali.

Kosmopolitní Jordan Haj navíc dokazuje, že je umělecky všestranně nadaný. Kromě hudebního talentu mu jde také focení. Tentokrát se jeho hledáčku nevyhnula jeho životní partnerka.

Emmu zvěčnil na umělecky laděných snímcích, kterým nechyběl sexy nádech. Vše navíc nevypadalo lacině, ale velmi vkusně. Jordan na sociální sítí zveřejnil spoře oděnou Emmu v kalhotkách i podprsence. Samozřejmě vše působilo rafinovaným dojmem.

Manželé si zkrátka pobyt na Bali umějí zpestřit a považují ho za hotový ráj na zemi. „Slunce, moře, písek, bazén, gym, sauna, pára, klimatizace, život v outdoor vile (indoor jen ložnice) a všudypřítomné rostliny, ze kterých se vypařuje leccos…, všechno dohromady se to v mých očích jmenuje ráj, ale současně to vyžaduje zvýšenou péči o všechno včetně pleti, která dostává zabrat,“ přiznala nedávno na sociální síti moderátorka, zpěvačka a herečka.

Reklama

Další články

Načítám