Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Emmu Smetanu (36) jsme potkali na charitativní akci, kam se přišla inspirovat, protože 24. května také jednu sama pořádá. "Chtěla jsem vidět, jak to vypadá, když se něco organizuje v rámci divadla, kolik lidí přijde, kolik se dá vydražit," vysvětlila ve foyer Divadla Bez zábradlí, kde se pořádala módní show a dražba ve prospěch nadačního fondu Slunce.

Emma tu svoji organizuje pro Člověka v tísni a také se tam bude prodávat a dražit, a to věci od známých osobností. "Už se mi jich přihlásilo docela dost, tak jsem ráda. Ještě dolaďujeme detaily, ale určitě bude doprovodný kulturní program, autogramiáda anebo foto koutek. Ale kopírovat tuhle akci nebudu, takže s módní přehlídkou se zatím nepočítá," prozradila s tím, že její charita proběhne v Hudebním divadle Karlín.

Když už jsme se dostali k módě, zajímalo nás, v čem konkrétně Emma, která si potrpí na zajímavé outfity, přišla tentokrát. "Sukně je z trhu v Thajsku od návrhářky, která je prý sice tam hvězdou, ale tenhle kousek stál reálně 400 korun. Pak mám body, které nosím, aby mi nenastydly ledviny, to mám z nějakého obchůdku v New Yorku, o botách si pamatuji jen to, že jsou charakteristické zlatým podpatkem," upřesnila.

A kabela? "Ta je z blešáku, vždyť vidíte, že je i děravá, tady mi vylézá klíč, a klobouček je po tatínkovi. Za všechno dohromady jsem zaplatila asi osm set korun. V oblečení v jiné cenové relaci mě asi ani nepotkáte," vypočítala Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám