Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) se často nechává fotit jen spoře oděná, takové snímky ale vznikají většinou doma nebo během profesionálního focení. Na společenských akcích je modelka cudnější, teď ale udělala výjimku. A svým dekoltem rovnou vzbudila spekulace o plastické operaci.

Modelka, která proslula v roce 2013, kdy se polonahá ukázala v klipu Robina Thicka Blurred Lines, se ani dnes nebojí naplno ukazovat své tělo. Občas je to zadeček, jindy bříško, velký důraz ale klade i na svoje vnady. Poslední snímky modelky však lidi trochu zmátly. Emily si v Paříži, kde je hostem týdne módy, oblékla černé šaty se skutečně velkým výstřihem. Pod šaty si nevzala spodní prádlo, a tak její vnady vynikly naplno. A v tu chvíli začali znalci jejího těla pochybovat o tom, že je vše příroda.

„To, že se teď jedná o implantáty, poznáte podle toho, jaký tvar mají její ňadra,“ píše jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Když už jsme zvětšili vše v obličeji, přecházíme na tělo,“ přidává se druhý. „Kdy si nechala udělat nová prsa?“ ptá se další. Sama modelka se k zákrokům na svém těle nevyjadřuje a raději ho jen ukazuje téměř do posledního detailu.

Ať tak či tak, fanoušci této krásky se už určitě nemohou dočkat, co Emily předvede před kamerou. Měla by se totiž objevit v novém komediálním seriálu Netflixu Too Much, který má na svědomí americká herečka a filmařka Lena Dunham. A to pro obdivovatele Emily bude určitě větší potěšení než třeba sledování podcastů, kterým se také pravidelně věnuje.

Reklama

Další články

Načítám