Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jejím domovském New Yorku nepanují zrovna ideální podmínky na opalovačku, chladné zimní počasí se tak modelka Emily Ratajkowski (32)rozhodla vyměnit za slunné Miami.

Fotografové ji zvěčnili přímo na pláži, kde vystavila své dokonalé křivky v plavkách. Ratajkowski zvolila úsporný typ bikin včetně kalhotek tangového střihu. Topmodelka si to ostatně může dovolit, tělo má i po porodu syna Sylvestera pořád parádní, což vzhledem k tomu, že ji živí modeling, snad ani nejde jinak.

Modelka se navíc věnovala i svému podcastu Hi Low with Emrata, který běžel třikrát týdně. Letos si ale od natáčení dává pauzu. „Je to opravdu to, co ráda dělám, baví mě psaní a vytváření obsahu, ale být svobodnou matkou a zároveň pracující modelkou a k tomu mít tři epizody týdně, to bylo někdy docela šílené,“ svěřila se magazínu Glamour UK. Místo podcastu se tak Emily věnuje psaní nové knihy.

„Ráda bych psala scénáře i beletrii,“ zasnila se modelka. Ohledně vydání knihy je docela pověrčivá a raději o ní zatím moc nemluví. Fanoušci ji ale stejně nejvíc milují, když se jim ukáže v plavkách nebo prádélku, na sociálních sítích je ostatně nějakou tou žhavou fotečkou ráda potěší.

Reklama

Další články

Načítám