Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Emily Ratajkowski (32) patří pravidelně mezi celebrity, které na akce oblékají ty nejodvážnější šaty. Nejinak tomu bylo i na nedělním udílení cen Oscar, kam vynesla sněhobílý model s netradičně řešeným hranatým dekoltem, který odstával od těla. Model názorově rozdělil lidi na dva tábory. Ovšem vzhledem k  jejímu nočnímu modelu téhož dne to byl jen slabý odvar…

Modelčiny kroky totiž po slavnostním udílení nejprestižnějších filmových cen směřovaly na afterparty, kterou každoročně pořádají Beyoncé a Jay-Z. A právě tam se Ratajkowski vydala v černých šatech tak průsvitných, že odhalovaly každičkou část jejího těla. Přestože modelčino přírodní poprsí je stále naprosto výstavní, podle většiny lidí Emily zkrátka příliš tlačí na pilu a kvůli svému odívání vypadá lacině.

„Nechci si stěžovat, ale tohle nechává hodně málo prostoru pro představivost. Můžu vypadat staromódně, ale jsem si jistý, že její partner by uvítal, kdyby tohle mohl vidět jen on sám. Pokud to teda není Kanye West,“ zněl jeden z nejvíce souhlasných komentářů.

„Žádná úroveň, žádná elegance, bez respektu k sobě samé a bez nápadu,“ míní jiný čtenář a další se k němu přidávají: „Překvapením by bylo, kdyby polonahá nebyla. Nahota je to jediné, co může nabídnout,“ či „Jako obvykle vypadá lacině.“

Reklama

Další články

Načítám