Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K seznámení nynějšího prince a princezny z Walesu Kate (42)Williama (41) došlo na univerzitě v St. Andrews ve Skotsku. Právě tam se také v roce 2002 konala charitativní přehlídka, jíž se jako modelka zúčastnila i pohledná studentka Kate Middleton. Protože měla skvělou figuru, vynesla odvážný model průhledné košilky.

Model obecenstvo pochopitelně zaujal. A jednoho z přihlížejících možná víc než jiné… V publiku totiž zasedl i budoucí britský král William. Mezi ním a Kate to následně zajiskřilo, a jak to bylo dál, už všichni víme.

Právě dobu jejich seznámení a studentská léta zobrazí i závěrečná série seriálu Koruna z produkce Netflixu. Prince ztvárnil Ed McVey, princeznu Meg Bellamy, pro niž jde o první velkou hereckou příležitost.

Na to, jak jí to slušelo v dokonalé replice sexy přehlídkového modelu Kate, se podívejte na fotce. V galerii pod článkem pak pro připomínku najdete i královský originál…

Reklama

Další články

Načítám