Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Velké Británie tento týden zavítal na oficiální návštěvu jihokorejský prezidentský pár. Princ William (41) a jeho žena Kate (42) je přivítali v Londýně a princezna k této příležitosti vybrala slušivý model, kdy byla doslova od hlavy až k patě oděna do červené barvy. Ta jí jako tmavovlásce velice sluší a spolu s decentním účesem a stylovým kloboukem vypadala úchvatně. Během vystupování z vozidla navíc fotografům přichystala výjimečnou podívanou na své dlouhé štíhlé nohy.

Do Londýna přicestovali jihokorejský prezident Jun Sok-jol a jeho manželka v úterý a zdrželi se po dobu dvou dnů. Zatímco červený model – šaty a pelerína – pocházejí z dílny Catherine Walker & Co, klobouk s krempou vytvořila Jane Taylor. Lodičky byly od Gianvita Rossiho a psaníčko Miu Miu.

Na státní večeři v Buckinghamském paláci oslnila pro změnu především volbou tiáry ve vlasech, kterou na sobě doposud nikdy neměla. Jedná se přitom o „zapomenutý“ klenot, jenž nebyl spatřen veřejností téměř celé století a patří do královské sbírky. The Strathmore Rose, jak se tiára nazývá, byla naposledy vynesena královnou matkou Alžbětou Bowes-Lyon v roce 1926 během oficiálního focení. Dostala jej jako svatební dar o tři roky dříve, když si brala budoucího krále Jiřího VI. Rovněž princezniny bílé šaty od její oblíbenkyně Jenny Packham ovšem vypadaly skvostně.

Nabitý program měla Kate i v pátek, kdy zavítala do centra Sebby’s Corner na severu Londýna. Centrum poskytuje podporu potřebným rodinám s malými dětmi v předvánočním období. Kate se tentokrát oblékla od hlavy až k patě pro změnu do černé barvy, v níž vynikla její velmi štíhlá postava.

Reklama

Další články

Načítám