Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Břínek alias TMBK vydal první knížku svých satirických koláží, kde si bere na paškál známé osobnosti. Řadu z nich na křest pozval. Byl někdo, kdo pozvání nepřijal? „Dělám si seznam lidí, co nepřišli, a ti nebudou mít lehký spaní,“ řekl Super.cz se svým stylovým humorem Tomáš.

Většina celebrit prý bere koláže s humorem. Problémy s tím nemají. „Ze začátku bylo pár konfliktů s Richardem Krajčem, už jsme si to vyříkali. Pak je pár předžalobních výzev kvůli autorským právům. Ale to vem čert,“ upřesnil TMBK.

V minulosti už jednou koláž, týkající se Agáty Hanychové, ze svého Instagramu smazal, protože ho o to prý influencerka poprosila.

„A ještě je jedna další její fáma, že jsem ji miloval. Byli jsme malou chvilku spolužáci,“ doplnil rázně.

Influencerka na křtu chyběla. I když ne úplně, její jméno bylo viditelné už u vchodu na akci. Hosty totiž přivítala cedule: Dnes soukromá akce. Sraz tatínků dětí Agáty Hanychové.

„Agáta nepřišla, prý ji moje paní produkční zvala, z toho jsem teda nadšený nebyl. Ale prý bych ji nezaplatil. Prý si bere 150 tisíc za to, že chodí na večírky. Takže je furt doma,“ dodal populární grafik.

Reklama

Další články

Načítám