Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem a jejich synem Lukou vyrazili nedávno do Dominikánské republiky. Chtěli si zkrátit zimu v Česku a nasát karibskou atmosféru.

„My jsme tam nikdy nebyli, je to fakt krásná země, byli jsme v moc hezkým hotelu, je to bomba. Je ale pravda, že takhle si vyrazit s dítětem, že to chtělo asi na dýl,“ svěřila se herečka Super.cz

Vše dokonalé ale nebylo. Zákeřný bacil si českou rodinku našel i v této exotice a všichni tři po čtyřech dnech lehli. „My jsme strávili týden v Dominikáně a teď se týden dáváme dohromady, super,“ smál se režisér Biser Arichtev. „Prostě klasický rýmičky a teplůtky dětí, takže jsme poslední tři dny z toho týdne, co jsme tam byli, strávili na pokoji. Takže ten pokoj je taky moc hezkej,“ dodala Veronika.

Manželé také chtěli vědět, jak jejich syn zvládne tak dlouhou cestu v letadle. „My jsme si poprvé zaplatili business třídu, protože jsme na tu dovolenou byli pozvaní a bylo to skvělý, i v economy cestou zpět to bylo super a Luka to zvládl strašně dobře,“ dodali manželé Arichtevovi, se kterými jsme si povídali před natáčením zábavné show 7 pádů Honzy Dědka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám