Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika lety si herečka Eva Holubová (65) pořídila na Sicílii nemovitost, kam utíká pokaždé, když je to možné. Tentokrát vyrazila na ostrov ve Středozemním moři s kamarádkou a maminkou zesnulé Olinky Joklové (†30), která v roce 2015 podlehla nemoci motýlích křídel.

Přestože si herečka dámskou jízdu užívá už od chvíle, kdy opustily Prahu, přiznala, že po loňském nepříjemném zážitku vyrazila na dovolenou s velkým respektem. Holubová, která miluje plavání, totiž přiznala, že jí šlo loni ve vlnách o život. „Konečně u moře. Tam, kde mě minulý rok vytáhnul Matěj Paprčiak z vln a zřejmě vyrval i z náručí smrti,“ svěřila se herečka, kterou od utonutí zachránil přítel její dcery Karolíny.

„Myslela jsem si tenkrát, že už se sem nikdy nepůjdu koupat, nebo aspoň ne z počátku pobytu. Ale tak se to dnes seběhlo a první letošní laskání moře jsem si vychutnala právě tady. Tam, kde jsem se loni topila, je dnes bójka. Plavu si od ní v bezpečné vzdálenosti s velkým respektem, plním svých 1000 temp za den,“ svěřila se Holubová, která svůj strach překonala a plánuje si dovolenou užít plnými doušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám