Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem tři zaměstnanci londýnské kliniky, ve které byla hospitalizována Kate (42) i král Karel (75) III., jsou v současné době vyšetřováni pro údajný pokus o přístup k lékařským záznamům princezny. Dle expertů mají tyto informace neblahý vliv na už tak pošramocené zdraví oblíbené členky královské rodiny.

Jako by toho na Kate nebylo v poslední době už dost, na světě je další skandál. Na prestižní londýnské klinice se někteří zaměstnanci údajně nebáli pokusit se zjistit, co princezně ve skutečnosti je. Princezna zde na začátku ledna podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha a za informace o jejím skutečném zdravotním stavu by jistě mnoho lidí zaplatilo nemalou částku. Právě toho nejspíš využili dokonce tři lidé, kteří se údajně k jejím záznamům pokusili dostat.

Zatím není jasné, v jaké fázi je vyšetřování, generální ředitel slíbil, že „budou podniknuty všechny příslušné vyšetřovací, regulační a disciplinární kroky“ během vyšetřování incidentu. Předpokládá se, že Catherine již ví o tom, co se přesně stalo. Podle královských expertů je takovými informacemi jistě šokována ona i celá královská rodina.

„Pro londýnskou kliniku je to ostuda nejhoršího druhu a udělají vše pro to, aby uklidnili všechny, kterých se to týká,“ řekla magazínu Mirror Ingrid Seward, královská biografka a šéfredaktorka časopisu Majesty Magazine. Dle Ingrid je to pro princeznu velké emocionální rozrušení, je ale velmi silná, a tak nedovolí, aby ji takové informace přemohly.

Reklama

Další články

Načítám