Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu rok, co Agáta Hanychová (39) porodila dcerku Rozárku, kterou má s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). S tím už Agáta nežije, holčička si tak užila hned několik oslav. Influencerka se poprvé od víkendu objevila na veřejnosti, a tak nám party, kterou připravila pro dceru ona, popsala.

Krásně jsme to oslavili. Rozárka dostala všechno, co chtěla. Třeba balonky s koníkem, takže pořád dělala zvuk koně,“ předvedla nám Agáta ve videu. Samozřejmě nechyběl ovocný dort a spousta dárků. „A řekla mi mámo, takže super,“ svěřila se Super.cz. Bylo to poprvé, co slovo máma od malé Rózy slyšela. Agáta se objevila na slavnostním otevření největší galerie pop-artu ve střední Evropě umělce Josefa Rataje.

V minulých dnech byla influencerka na své sociální sítí zavalena komentáři, jak je možné, že Rozárku dala na profil. Je všeobecně známo, že Soukup si zveřejňování fotek dcery nepřeje.

Agáta však všechny komentující, ať už obdivovatele, či hejtry zklidnila. „Ano, její otec mi to dovolil,“ řekla nám brunetka.

Reklama

Další články

Načítám