Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy tolik hejtů vzbudil model Richarda Krajča (46) na Českém slavíkovi. Podobnou spoustu negativních ohlasů měl model influencerky Dominiky Myslivcové (29) ze ski openingu ve Špindlerově Mlýně. Kritici se naváželi zejména do jejího sobolího kožichu.

Zvlášť reakce, kolik rozkošných zvířátek muselo zemřít, Dominiku nenechala chladnou. „Chtěla jsem se k tomu vyjádřit. Ale… Žijeme v době, kdy se zvířata zabíjejí jak kvůli módě, tak kvůli jídlu. Vlastně v jaké době?! Bylo to tak vždycky, už od pravěku,“ míní.

„Nejsem pro, aby se zvířata zabíjela. Ale to potom nesmí celý svět jíst maso, rohlík se šunkou nebo paštikou a módní průmysl musí přestat šít boty, kabelky, bundy, peněženky a o kožiších ani nemluvě. Prostě kožich už byl dávno udělaný s tím, že kdybych ho neměla já, stejně bych ani jedno zvíře nezachránila. Nebo snad myslíte, že by se přestaly dělat?“ ptá se Dominika.

Já jím jak maso, tak ano, občas si na sebe vezmu i kožich. Netajím se tím, protože to tak na světě nastavené je. A doufám, že vy všichni, co mě očerňujete, jste nepolkli ani jedno kolečko šunky,“ uzavřela influencerka, která svým sledujícím prozradila, odkud kožich má. „Momentálně tam mají 40 až 50procentní slevy, tak jen pro info pro Ježíška,“ provokuje Dominika.

Reklama

Další články

Načítám