Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je už několik dní maminkou rozkošného syna Deriana, kterého přivedla na svět 22. srpna. Novopečená máma rodila císařským řezem a ač se již cítí dobře, tak nadále zůstává pod dohledem. „Stále jsem v porodnici, už mi to tady začíná lézt na mozek a opravdu se těším domů,“ prozradila známá blondýnka na svých sociálních sítích.

Dominika se svými fanoušky sdílí poznatky, které po porodu přišly. Přiznala, že ji každý strašil, jak císařský řez bolí a že nebude moct chodit. V tomto ohledu proběhlo vše bez problémů a již druhý den se byla Dominika i projít.

„Pro mě to bylo úplně bezproblémové. Nejhorší byl stres ze začátku, protože jsem nevěděla, do čeho jdu,“ řekla oblíbená influencerka s tím, že pořádnou bolest pocítila později.

„To, co následovalo. Já vůbec nechápu, proč jste mi nepsali, jak extrémně bolí to, jak se vám nalijou prsa. To vám musím říct, že jsem myslela, že umřu! Kdybych tady neměla elektrické odsávačky, tak to prostě nedám. To je tak nepopsatelná bolest, že fuj, ani nad tím nechci přemýšlet. Zažila jsem si tady neskutečná muka,“ sdělila fanouškům zcela upřímně. Přesto si ze sebe také udělala legraci. „Může mi někdo vysvětlit tady tohle? Pamela Anderson hadr,“ poznamenala s úsměvem o svém „maminkovském“ hrudníku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám