Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je novopečenou maminkou. Syna Deriana přivedla na svět 22. srpna císařským řezem. Její největší oporou byl partner Zdeněk, který byl matce svého synka celou dobu po boku.

Ještě před porodem si Dominika vyslechla spousty názorů na císařský řez, které mohou provázet zdravotní komplikace. "Nechápu, že má někdo potřebu se vyjadřovat. Fakt by mě nenapadlo někomu říkat, jak má rodit. Už mě to začíná štvát. Je to velmi soukromá věc," řekla blondýnka ještě před porodem s tím, že dala na radu svého lékaře.

Pouhý den po porodu sdílela se svými fanoušky nejen radostnou novinku o narození syna, ale také promluvila právě o porodu císařským řezem, který dopadl na jedničku.

„Chtěla jsem vám poděkovat za všechny gratulace, moc si toho vážím. Derianek teďka spinká, tak jsem se šla trošku vyvětrat tady na terasu. Myslela jsem si, že po císaři nebudu moct absolutně chodit a že z porodnice pojedu na kolečkovém křesle, ale koukejte,“ sdělila Dominika na sociálních sítích skrze video, na kterém vypadá spojeně a zároveň ukazuje, že operaci už rozchodila.

„Druhý den a normálně můžu jít pomalu na molo. Ne, ale jsem fakt ráda, že jsem to úplně rozchodila,“ dodala krásná maminka s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám