Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je novopečenou maminkou. Krásná blondýnka porodila plánovaným císařským řezem v Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí syna, pro kterého s partnerem Zdeňkem vybrali velmi výjimečné jméno.

„Derian. Muž mého života. 22.8.2023,“ uvedla Dominika na sociálních sítích k fotografiím se svým maličkým synkem, který je zřejmě vůbec prvním českým miminkem, které tohle jméno nosí. Jméno Derian je řeckého původu, jeho významem je bohatství a hojnost.

Netrvalo dlouho a u fotografií se objevily spousty gratulací a milých vzkazů.

„Derinek náš krásný. Jsem zase zamilovaná,“ napsala Dominičina mladší sestra Natálie s dojetím. „Gratuluji, vítej mezi námi,“ vzkázala Zuzana Plačková.

Novopečená maminka přiznala, že během těhotenství přibrala dvacet kilogramů. Jakmile bude moct cvičit, tak se vrhne do formování postavy.

"Poslední dny si dopřávám bez výčitek. Než tedy zase najedu na nějaký režim, cvičící program už mám stažený, tak už se jen dokopat. Nakonec jsem přibrala dvacet kilo. Kdyby mi to někdo řekl úplně na začátku, tak asi chytnu paniku. Ale můžu říct, že mi to tak nepřijde, holt prostě budu dřepovat u televize o sto šest," svěřila se Dominika Myslivcová ještě před porodem pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám