Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Simona Hegerová alias Sima je jednou z nejoblíbenějších umělkyň také českých posluchačů. Krásná blondýnka má za sebou náročný pracovní rok, a tak hned začátkem toho letošního frnkla za exotikou.

Jako destinaci si vybrala Thajsko, kam se ráda a pravidelně vrací. „Už jsem říkala, že prostě miluji Thajsko? Zemi, lidi, všechno. Jsou země, které jsem navštívila a líbily se mi, ale sem se ráda vracím každý rok,“ uvedla na sociálních sítích, kde sdílí spousty slunných pozdravů.

Sima navíc nezůstává na jednom místě, po několika dnech v Bangkoku se vydala i na známé ostrovy. „Phi Phi Islands. Třetí týden v Thajsku jsme si pronajali loď a řekli si, že se podíváme na místa, o kterých každý mluví. A bylo to krásné,“ napsala k několika snímkům, kterými vyrazila fanouškům dech.

Na fotografiích totiž vyniká nejen Simonina krásná postava v bikinách, ale také úsměv i dokonalý zadeček, zatímco v ruce drží cigaretku. Na další si užívá západ slunce a sdílela také momentku z místního marketu, kde zapózovala s melouny, které si přiložila na hruď.

Netrvalo dlouho a u fotografií se objevilo spousty milých komentářů. „Jsi bohyně, miluji tě,“ napsala fanynka, se kterou další souhlasí. „Simi, jsi nejkrásnější, užívejte,“ podotkla další. „Thajsko je krásné, ale už nám tady chybíš,“ uvedla příznivkyně ze Slovenska. V galerii se podívejte, jaký poklad mají naši sousedi na Slovensku.

Související témata:
Simona Hegerová (SIMA)

Reklama

Další články

Načítám