Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední srpnový víkend se známé tváře každoročně setkávají ve východočeském Náchodě, aby buď usedly do poroty nebo vystoupily na finálovém večeru soutěže pánské krásy Muž roku. Desítky jich dorazily i letos.

Mezi vystupujícími byla řada známých zpěvaček a zpěváků od Leony Machálkové (56), která zaujala výrazně barevným outfitem, a Heidi Janků (61), jež se stále nebojí odhalovat nožky v mini, přes nestárnoucí Jitku Zelenkovou (73) po zástupkyně mladší generace Natálii Grossovou (21) a Michaelu Pecháčkovou (20). Obě sáhly po černých modelech.

Na svých outfitech si daly záležet i dámy, které usedly v porotě, jako např. herečky Jitka Sedláčková nebo Kateřina Macháčková.

Svůdné kousky vynesly Barbora Mottlová (37), Tereza Fajksová (34) nebo Veronika Žilková. Všechny ovšem svým dekoltem převálcovala Angie Mangombe, která doprovázela svého partnera, bývalého Muže roku Josefa Kůrku.

Jak se hosté galavečera oblékli, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám