Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V městském divadle v Náchodě byl dnes večer vyhlášen výsledek již tradiční soutěže pánské krásy Muž roku, která příští rok oslaví už čtvrtstoletí své existence a jejíž finalisté se mohou chlubit úspěchy i na mezinárodním poli. Naposledy získal loni na Bali vítězství v prestižním klání Man of the year Dominik Chabr (29), který rok před tím v Muži roku skončil třetí.

Mezi letošními finalisty nakonec porotu, která čítala několik desítek členů včetně mnoha známých tváří, zaujal soutěžící číslo 12 František Knobloch. Tomu v závěru galavečera, který moderovali Karel Voříšek (60) a Lenka Špillarová (38), předal šerpu a ceny, jejichž součástí je právě i účast na mezinárodní soutěži, prezident Muže roku David Novotný.

Františku Knoblochovi je 23 let, žije v Hostivici a studuje dvě vysoké školy. Jednak práva a pak přírodní vědy, konkrétně molekulární biologii a biochemii. Zároveň pracuje jako holistický poradce na soukromé klinice v oblasti komplexní a preventivní medicíny. V této oblasti vidí i svoji profesní budoucnost.

Jeho velkým koníčkem je také sport. Na reperezentační úrovni se věnuje beach volejbalu, kde získal i řadu zlatých medailí. "Tento sport nenabízí příliš dobré finanční ohodnocení, a tak pro mě zůstává pouze koníčkem," přiznává František, který se věnuje také lezení, boulderingu, plavání, tenisu, badmintonu nebo atletice. Jeho dalším koníčkem je hudba, hraje na kytaru a zpívá.

Reklama

Další články

Načítám