Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci České televize, kteří si oblíbili komediální Dobré ráno, Brno!, i milovníci Divadla Husa na provázku ho dobře znají. Ondřeji Kokorskému se v seriálech evidentně zalíbilo a míří do dalšího. Zlákala ho konkurence.

Již brzy rozšíří Jednu rodinu. V nováckém seriálu se v druhé řadě objevila celá řada nových postav, jejichž příchod někteří diváci těžce nesou doteď. Ani příchod brněnské hvězdy je neobměkčil. Svou nelibost dali najevo i veřejně, například na facebookovém profilu zmíněné komerční televize.

„Další postavy jsou vítané posily, aby byl seriál ještě bohatší na děj a nové příběhy. Třeba Ondřej překvapí, dejte tomu šanci,“ vzkázali divačce Káje, které se nové postavy moc nezamlouvají, tvůrci seriálu.

„To je ale krásnej chlap!“ zvolala Jana, která se na novou tvář velmi těší. A není sama! „Neznám ho, ale má krásný úsměv,“ doplnila Lucie na adresu brněnského umělce, který kromě herectví miluje také truhlářské řemeslo. Tím by se ve finále mohl živit, když by na to přišlo.

„Tak uvidíme, čím nás chlapec překvapí,“ doplnila Marie, která už se nemůže dočkat.

Reklama

Další články

Načítám