Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelingová ikona Kate Moss (50) v úterý oslavila životní milník v podobě padesátých narozenin ve velkém stylu v Paříži. Do jedné z tamních restaurací pozvala řadu známých osobností, ale doprovod jí dělal především její partner hrabě Nikolai Von Bismark, který je o třináct let mladší.

S fotografem Nikolaiem tvoří Kate pár již od roku 2015 a přestože si od té doby dali několik vztahových pauz, vždy to dali opět dohromady a bývalá pařmenka Kate se po jeho boku velice zklidnila.

Moss pozvala do pařížského podniku Laurent mimo jiné své blízké kamarádky návrhářku a dceru Paula McCartneyho Stellu McCartney, britskou obchodnici Charlotte Tilbury, bývalou tenisovou hvězdu Venus Williams či dlouholetou kamarádku Naomi Campbell. Chybět nemohla pochopitelně ani modelčina dcera Lila Grace (21), která si s sebou vzala i svého o dva roky staršího přítele Yoniho Helblitze.

Kate na party dorazila v krásných černých krajkových šatech, v nichž nechala prosvítat svou útlou postavu. Do francouzské metropole podle Daily Mailu dorazila Moss soukromým letadlem z Oxfordu společně se sedmi dalšími VIP hosty party. Z večírku odcházela nejen oslavenkyně, ale i další hosté sice očividně unavení, ale po svých a vše se obešlo bez jakéhokoli faux-pas.

Reklama

Další články

Načítám