Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio (49) opět rozvířil debaty o svých vztazích. Když už si svět myslel, že alespoň na čas zakotvil s modelkou Vittorií Ceretti (25), provalila se jeho noční pařba s Lottie Moss (26). A to měl před lety románek s její sestrou Kate (50).

Řada krásných dam, které si někdy začaly s Leonardem DiCapriem, se stále povážlivě rozšiřuje. Teď se na přetřes dostala i Lottie Moss, mladší sestra Kate, která proslula svými skandály, přiznanou závislostí na drogách, podivnými rituály a také tím, že na akce ráda chodí hodně spoře oděná a doma se fotí i zcela nahá. Právě tato mladá dáma se měla stát noční společnicí slavného herce v Londýně v podniku Chiltern Firehouse poté, co se zúčastnil speciální projekce filmu Killers Of The Flower Moon v East Room.

Svědkové prozradili, že to mezi Leem a Lottie mělo pořádně jiskřit. „Přijeli odděleně, ale jen pár minut po sobě a seděli u stolu s dalšími přáteli. Leo a Lottie se skvěle bavili a vypadali, že jsou si velmi blízcí,“ řekl zdroj deníku The Sun. Dvojice měla v podniku zůstat až do ranních hodin. Díky věku je podle lidí Lottie pro herce ideální partií. Radost z takové schůzky ale asi nebude mít sestra modelky, která je stejně stará jako herec a jež s ním randila v roce 1993, tedy před třiceti lety, v době, kdy Lottie ještě ani nebyla na světě.

A nadšená samozřejmě nebude ani Vittoria Ceretti. Přesto, že jí Leonardo pravděpodobně vysvětlí, že nešlo o nic jiného než o večírek s přáteli, mohla by se, vzhledem k hercově minulosti a věku jeho nového objevu, začít bát o budoucnost jejich vztahu. Tedy jestli nějaký stále existuje…

Reklama

Další články

Načítám