Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dress code na módní přehlídku návrhářky Martiny Pipkové Loudové nebyl striktně daný. Hosté tak mohli dorazit takřka v čemkoli. Většina dam tak sáhla po klasické černé, kterou se nikdy nic nezkazí. Na střeše obchodního domu na Chodové, kde show probíhala, to hrálo ale i barvami.

Na ty vsadila Heidi Janků (61), která se většinou ve společnosti objevuje v šatech. Kvůli počasí ale sáhla po širokých černých kalhotách, které jsou trendy. K nim oblékla vtipný top s potiskem a celý model doplnila rudým sakem. „Dneska jsem v roli divačky, chci se inspirovat, co bych si mohla ještě pořídit, i když moje skříně praskají ve švech,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

V něžném modelu se na přehlídce objevila herečka Bára Kodetová (53). Ta zvolila růžovou sukni, kterou doplnila bílou halenkou, a v modelu jí to velmi slušelo. V barevném modelu se před přehlídkou objevila také Lejla Abbasová (44), která sáhla ve svém šatníku po žluté a jednoduchý outfit doplnila dlouhým kabátkem. V sexy růžových šatech a botách na vysoké platformě se na show objevila Natálie Grossová (21), která byla v modelu rozhodně k nepřehlédnutí.

Na černou klasiku pak vsadila i modelka Gabriela Švamberová Dvořáková (35), která byla jednou z krásek, jež během přehlídky předváděly modely. Jednoznačně nejodvážnější šaty vynesla principálka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková, která i navzdory deštivému počasí dorazila v průhledných šatech s hlubokým výstřihem. Kdo další se na akci objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám