Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Václav Noid Bárta (43) to se ženami prostě umí. Důkazem je to, že je vztah mezi jeho bývalou manželkou Gabrielou Švamberovou Dvořákovou (35) a současnou manželkou Eliškou Bártovou natolik pohodový, že se všichni se sešli na jedné akci.

Vašek tak byl na roztrhání. A na autorské přehlídce módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové běhal od jedné ženy ke druhé. S bývalou manželkou Gábinou, se kterou má dceru Terezu, se už při příchodu vřele vítal a došlo i na pusu na tvář. Dvojice se pak před samotnou akcí dala do řeči.

Od Gábiny pak přebíhal za manželkou Eliškou, se kterou má dcery Elinku a Aničku. Svou ženu pak po celou domu obletoval a v sexy modelu, který předváděla, si ji fotil. Všichni se také objevili během samotné show.

A zatímco Vašek se postaral o hudební doprovod, Eliška a Gábina předváděly modely. „Máme skvělé vztahy, s Gábinou si rozumíme, takže v tom, že jdeme pro Martinu obě přehlídku, nevidím problém,“ svěřila se Super.cz Eliška s tím, že spolu dobře vychází také kvůli dětem.

Reklama

Další články

Načítám