Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Martha Issová (43) je šťastná maminka dvou dcer. Díky svému manželovi Davidu Ondříčkovi má ještě nevlastního syna Rudu, se kterým prý vychází fantasticky. V pořadu Superchat s moderátorem Ondřejem Kočím se herečka rozpovídala i na toto téma.

Rudou otřásá puberta. Myslím, že ten má trošku tento cyklus takový zpožděný. Je mu 19, ale myslím, že opravdu teď prochází největšíma pubertálníma poryvama,“ žertovala Marta během našeho rozhovoru.

Superchat s Marthou Issovou. Herečka popsala vztahy se sestřenicí Klárou, poodhalila další soukromí a promluvila o nové roli.

„Minulý rok byl v zahraničí v rámci studia na střední škole. Na rok jel do Anglie a do Ameriky, což mu velmi pomohlo v tom samostatném přístupu k životu. Je tedy na střední škole a příští rok bude maturovat,“ uvedla.

Vztah se synem svého manžela si Martha nemůže vynachválit. Jak sama prozradila, nesmírně ji to obohacuje. „S Rudou se skvěle debatuje. Prochází obdobím, kdy objevil kouzlo vzdělávání, nabírání informací. Má fenomenální paměť. V argumentacích většinou bývá poměrně tvrdý a poměrně jasný. Na rozdíl ode mě si hodně pamatuje a začal koukat na filmy a já si s ním procházím to, že se díky němu vracím k filmům, které pro mě v jeho věku byly nějak zásadní a tvarovaly mě,“ odtajnila herečka soukromí.

Aktuálně diváci herečku vídají na obrazovkách televize Prima v seriálu Vytoč mého agenta. Celý rozhovor s Marthou Issovou si můžete poslechnout ve vloženém videu nebo na všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám