Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děti jim doslova rostou jako z vody. Tenistka Lucie Šafářová (37) se loni v květnu stala maminkou. S manželem Tomášem Plekancem přivítala na světě syna Olivera, který už natolik vyrostl, že ho mohla bývalá profesionální sportovkyně vzít do divadla.

Na premiéře nového dětského představení Dobrodružství začíná oblíbené dvojice Karol a Kvído nesměla chybět ani její prvorozená dcera Leontýnka, která letos v prosinci oslaví už čtvrté narozeniny. Do divadla dorazila také moderátorka a modelka Iveta Vítová (40) s dcerou Anetkou, která si v minulosti zahrála v klipu populární dětské hudební dvojice.

Do divadla, kde proběhl i křest nového alba, vzala samozřejmě i syna Matěje, který si zábavné odpoledne stejně jako ostatní děti užil. „Mám velkou radost, že naše písničky a divadelní představení mají u dětí i rodičů takový úspěch. Vždy pro mě bylo důležité, aby Karol a Kvído děti nejen bavili, ale aby je také vzdělávali, a tento cíl, doufám, splní i album Tři přání,“ svěřila se na premiéře herečka Karolina Gudasová Neuvirthová.

V publiku zasedla i modelka Jitka Nováčková (31) s dcerou Leah. A ještě před druhým porodem stihla do divadla dorazit primácká moderátorka Andrea Antony. Zábavné odpoledne si nenechala ujít s dcerou Rozárkou, která se brzy dočká sourozence.

Reklama

Další články

Načítám