Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Karolina Neuvirthová Gudasová (31) se věnuje nejen svým dvěma dětem, ale pro nejmenší publikum také pravidelně vystupuje po celé republice. Léto tak bude mít nástupkyně Dády Patrasové pracovní a vedle toho ji čeká zkoušení nové divadelní role.

„Je to taková trošku fiflena, moc se na to těším, bude to vystoupení z komfortní zóny, předvedu se v super číslech, budu ve výšce na kolečkových bruslích a bude to zajímavé,“ svěřila se Super.cz Karolina na zkoušce nové hudební komedie Zapomeňte na Shakespeara.

V Divadle Hybernia se objevila v dlouhých světlých šatech s průstřihem a předvedla svoji ultra štíhlou figuru. Za tou stojí poněkud drsná dieta. „Můj manžel je bezlepkář a nesmí ani laktózu, takže jsme doma dost omezení, držím to s ním,“ svěřila se Karolina s tím, že i díky tomu je tak štíhlá. „Dělá mi to dobře, plus spoustu pohybu s dětmi a na jevišti. Mně to funguje, ale každému funguje něco jiného,“ prozradila herečka a zpěvačka, které dělají radost dcera Emilka a syn Mareček.

Další přírůstek do rodiny s manželem, hokejistou Michalem Neuvirthem, neplánují. „Máme rybičky, morčata a teď si budeme pořizovat kocoura, takže budeme mít další miminko, ale děti další neplánujeme,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám