Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě pár dní před vánočními svátky zamířily některé známé osobnosti na promítání pohádky. A to nejen se svými drahými polovičkami, ale zejména dětmi.

Do společnosti vyrazila po delší době producentka Olga Menzelová (46) se svým partnerem egyptologem Miroslavem Bártou, se kterým má syna Alberta. Ten dal mamince na premiéře zabrat, známá blondýnka se s úsměvem jen tak tak udržela na vysokých podpatcích, když si ke svému synkovi na moment dřepla. Na pohádku vzala také svou mladší dceru Evičku, kterou přivedla na svět s režisérem Jiřím Menzelem.

Nejvíce sedaček obsadila početná rodinka Alexandera a Michaely Salákových. Manželé totiž přišli se všemi šesti dětmi včetně tříměsíčního miminka, o které se starala Michaela.

Pohádku si nenechala ujít ani Dominika Mesarošová (38) se synem, herečka Sandra Černodrinská nebo manželka Vlasty Horvátha Markéta. V galerii se podívejte, jak to na slavnostní premiéře vypadalo.

Reklama

Další články

Načítám