Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Alexander Salák s manželkou Michaelou mají šest dětí. Posledního potomka, syna Marvina, porodila Michaela letos v září. Po porodu influencerka poprvé vyrazila do společnosti.

„Jsem takhle poprvé. Do poslední chvíle jsem nevěděla, zda se to podaří. Chce to hodně promyslet, zorganizovat děti, je to hodně logistika,“ řekla Super.cz Michaela Salák.

„Máme sdílený kalendář v mobilu a taky kalendář na zdi a pořád kontrolujeme, kde, kdo, kdy má být,“ prozrazuje, jak zvládají domácnost.

Je šesté dítě ještě změna? „Pět jsem nevnímala jako změnu proti třem. Teď už jo. Asi jak jsem starší. Ale není to extrém. Spíš jde o věkový rozdíl. Je to náročný,“ vysvětluje s tím, že jedním autem už jako rodina jezdit nemůžou.

„Jezdíme dvěma auty a čekáme na jedno obří americké auto, abychom mohli jezdit všichni společně. Je to auto pro osm,“ prozrazuje. Stejný problém je, když jezdí na dovolenou. Musí objednávat více pokojů.

Zanedlouho se chystají na zimu na Bali. „Letíme na Bali, kde máme velkou vilu, tam se vejdeme. Na hotelu už objednáváme obvykle tři pokoje. To už je síla,“ dodala Michaela Salák na párty obchodu s dětským oblečením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám