Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se v posledních letech daleko více než hudbou prezentovala svými tanečky a fotkami na sociální síti. S tím je teď ale konec. Britney si smazala účet na Instagramu, a to jen pár dní poté, co prozradila, že už se nevrátí do nahrávacího studia.

Zpěvačka se v posledních měsících dostávala na stránky bulvárních magazínů převážně jen kvůli svým skandálům. Na přetřes přišly rodinné spory, autobiografická kniha, kvůli které, ač prý sama nechtěla, ublížila hned několika lidem ze své minulosti. Psalo se i o jejích čím dál podivnějších vystoupeních na sociální síti, nesrozumitelném mumlání, tanci s noži, předvádění se ve spodním prádle nebo úplně bez něj. Více než čtyřicet milionů fanoušků na instagramovém účtu Britney čekalo, jestli se umělkyně dá dohromady a opět se vydá na dráhu zpěvačky.

Teď se ale zdá, že opak je pravdou. Před několika dny sdílela příspěvek, který později smazala a ve kterém se rozepsala o tom, že už se nevrátí do nahrávacího studia. Místo toho je prý raději autorkou písní pro jiné interprety. „Když píšu, píšu pro zábavu nebo píšu pro ostatní!!! Za poslední dva roky jsem napsala více než 20 písní pro jiné lidi!!!“ napsala dle magazínu Mirror Britney Spears. A v den, který se shoduje s 20. výročím jejího kultovního hitu Toxic, Britney smazala celý účet na Instagramu.

Zpěvačka se samozřejmě může ke svému účtu kdykoliv vrátit, konec její hudební kariéry jakožto interpretky je ale snadno uvěřitelný. Sama totiž neustále opakuje, že už nechce dělat to, co po ní chtějí ostatní, a chce si žít svůj vlastní svobodný život, což v minulosti kvůli opatrovnictví svého otce nemohla. Naposledy bylo o Britney v souvislosti s hudbou slyšet v roce 2022, kdy byla vydána píseň Hold me Closer, na které spolupracovala s Eltonem Johnem. Poslední album Glory ovšem vydala už v roce 2016.

Reklama

Další články

Načítám