Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaké byly Vánoce u Britney Spears (42)? Zpěvačka i ve sváteční dny zatančila svým fanouškům, tentokrát hlavní roli hrála její ňadra. Předvedla se i v rudých minišatech a prozradila, jak často chodí do posilovny. A její exmanžel využil šance na předvedení svého vypracovaného těla.

Zdá se, že ani vánoční období nakonec pro zpěvačku nebylo důvodem zakopat válečnou sekeru se svým otcem. Ten nedávno kvůli zdravotním obtížím prodělal amputaci nohy a věřilo se, že Britney se chce s tátou, který byl v minulosti třináct let jejím opatrovníkem, usmířit. Ta se ale nakonec před Vánoci vydala místo na usmiřovací cestu do exotiky, kde jezdila na koni a ukazovala své tělo v plavkách. Na Instagramu se pak předvedla i v červených minišatech a s kloboukem na hlavě, kdy svým fanouškům ukazovala prostředníček, a také v růžových dlouhých šatech, které na první pohled připomínaly dětské vystřihovánky. Vystřižené byly i v oblasti dekoltu, a zpěvačka tak opět ukázala téměř celá ňadra, na která ještě upozorňovala tím, že si na ně často sahala.

Svým sledujícím pak místo přání krásných Vánoc prozradila, že v současné době chodí do fitka dvakrát denně, ale nehubne tolik, kolik by chtěla, protože při větší dřině má pak větší hlad. O tom by si určitě mohla popovídat se svým exmanželem Samem Asgharim, který prozradil, že od rozchodu se zpěvačkou shodil 18 kilogramů. Své tělo teď předvádí v kampani organizace PETA, kde pózuje s pejskem a upozorňuje na to, že je lepší pořídit si čtyřnohého kamaráda z útulku než jej kupovat. Zdá se tak, že ani jeden z expartnerů se nenudí a můžeme se těšit, co zajímavého předvedou opět příští rok.

Reklama

Další články

Načítám