Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nevědí, kam by vyrazili, tak spolu začali chodit na plesy. Bývalá královna krásy Lucie Šlégrová (42)s manželem Jiřím Šlégrem (52) využívají příležitosti, jak spolu trávit čas jen ve dvou, bez dětí.

„Na plesy jsme dřív nechodili, ale jak jsme starší, tak začínáme. Člověk přijde do věku, kdy se mu přehoupne ta čtyřicítka, a kam se má chodit bavit? Uděláme si zahradní párty, ale na diskotéku už nepůjdeme. Takže ples je ideální volba pobavit se a zatančit si,“ svěřila se Lucka, která se po letech vrátila i k baletu.

„Manžel sice tvrdí, že tancovat neumí, ale já vím a poznám, že umí. Do tanečních tedy nechodil, ale to já paradoxně také ne, i když jsem celý život tančila. Ale na to naše pohupování to stačí,“ usmívala se.

Do kola se bát nemusela, zvolila šaty, v nichž se dalo bez obav hýbat. „Dnešní večer jsem velmi spokojená, protože mám šaty, které jsou podle mě velmi decentní a seriózní, takže se cítím dobře. Ta dáma po čtyřicítce, která jde do tanečních pro starší a pokročilé. To jsem já a lepší už to nebude,“ konstatovala a prozradila, že když si s manželem vyrazili do Prahy, také v metropoli přespí, a nečeká je tak jen noc plná tance, ale i vášně.

Reklama

Další články

Načítám