Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (48) má s manželem Vlastou Hájkem dvě děti. A to syna Nevia a dceru Salmu.

Známá blondýnka je se svými fanoušky poměrně sdílná. Na sociálních sítích pravidelně nechává nahlédnout skrze příspěvky do soukromí, a právě ten nedávný s dcerou její příznivce velmi překvapil. Ze Salmy totiž vyrostla krásná mladá slečna, která je už dokonce stejně vysoká jako její maminka.

„Ze Salminky vyrostla krásná mladá slečna, která se mění před očima v nádhernou ženu. Věřím, že to jako rodiče ukočírujeme a vydá se do života správným směrem. Rodina a rodinný základ je ten největší dar, který máme a který si musíme chránit. A nikdy nezapomínejme na jedno důležité životní pravidlo, že jsou naše děti obrazem svých rodičů,“ uvedla Zuzana k videu, na kterém pózuje se svou čtrnáctiletou dcerou.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spousty milých komentářů.

„Bože můj, kdy tak vyrostla?! To není možný. Je čím dál krásnější. Také má být po kom,“ uvedla jedna z fanynek. „Sleduji vás už dlouho a Salminku pamatuju jako malou holčičku. Hrozně to letí. Krásné jste obě,“ vzkázala další. „Vlastík si musí pořídit vzduchovku na nápadníky,“ podotkl příznivec s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám