Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká Jana Koptová, dcera textaře a herce Václava Kopty (58), se chystá na první roli v divadle a rovnou hlavní ženskou roli v muzikálu Troja. Sama čekala, že přijde kritika a hejty, že má roli díky protekci kvůli slavnému tatínkovi, který k muzikálu napsal texty.

„Šla jsem na konkurz, připravovala jsem se a upřímně jsem ty hejty neslyšela tolik, jak jsem čekala. Čekala jsem to mnohem horší,“ řekla Super.cz Jana Koptová.

„Já se na to ale nekoukám. Snažím se zlepšovat a dělat svoji práci. Na hejty je nejlepší nereagovat, žádná odpověď by na to nepřišla,“ krčí rameny zpěvačka.

V roli Heleny Trojské se alternuje s Jitkou Boho a Felicitou Prokešovou. Sama má jasno, která z nich dostane šanci ukázat se na premiéře 1. února v Divadle Broadway. „Jsme na to tři. Hádám, že Jitka, ale ještě nic nevím,“ říká Jana.

„Nebude mi to líto, jsem šťastná, že mám tuhle příležitost. Jitka to hraje úžasně, půjdu se na ni podívat. Těším se na to, já jsem šťastná, že si to zahraju,“ dodala dcera Václava Kopty.

Reklama

Další články

Načítám