Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama už má pár přehlídek, na které se nechala přemluvit, za sebou. Poprvé ale s herečkou Nelou Boudovou (56) předváděla také adoptovaná dcera Alexandra. Saša si to prý sama vyprosila.

„Slyšela, že mám chodit módní přehlídku, a bezostyšně se zeptala, jestli by nemohla taky. Tak jsem řekla, že se zeptám. A vzhledem k tomu, že je Terezka moje kamarádka, tak souhlasila,“ smála se Nela. Obě se se ukázaly v několika modelech návrhářky Terezy Sabáčkové.

„Moc se mi to líbilo. Na začátku jsem měla trošku trému, ale když jsem vstoupila na molo, tak to ze mě opadlo,“ svěřila Saša, která si musela zvyknout na vysoké podpatky a prý se bála, aby nezakopla o dlouhé šaty. Maminka její výkon na molu nehodnotila. „Brala jsem to spíš tak, že máme hezkou společnou akci. Nepřikládala bych tomu velkou váhu. Myslím, že ze Saši modelka nebude. Ale byla bych moc ráda, kdyby se otrkala ve společnosti a ničeho se nebála,“ míní herečka.

A co by tedy jednou chtěla Alexandra dělat? „Hodně mě baví pracovat s dětmi. Ale poslední dobou mě začalo hodně bavit herectví. Tak bych asi chtěla jít v máminých stopách a být herečkou,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám